Esittely

Päivän piirrokset

Kuvituspiirrokset

Historiikit ja juhlakirjat

Kampanjat ja
tilaisuudet

Yhteystiedot

Etusivu

 

Kerberos©Kalevi Laalo
Kaiki oikeudet pidätetään

Kampanjat

 

Cartoon-piirrosten ja ja asiatiedon yhdistäminen on tehokas keino käsitellä vakavampiakin kysymyksiä. Kerberos kuvasarja "Hyvän muistin viikko" sai erinomaisen vastaanoton , kun se viime keväänä julkaistiin satojen tuhansien kappaleen painoksena Alzheimer keskusliiton liitteessä Yhtyneitten Kuvalehtien aikakauslehdissä.

Hyvällä maulla toteutettu kuvasarjaviestintä on tehokkaimpia keinoja viedä mm. erilaisten kampanjoiden viesti perille.

 

Tilaisuudet

 

Kalevi Laalon piirrokset ja hänen kirjoittamansa juhlakirja olivat runkona Uponorin 40-vuotisjuhlan spektaakkelille syksyllä 2006 Lahden Sibeliustalolla. Musiikkishow¹n tähtinä olivat Arja Koriseva, Hannu Lehtonen, näyttelijä Lauri Ojanen ja viihdeorkesteri Arriba. Esityksessä käytiin 20 minuutissa läpi yrityksen historia sen legendaarisen perustajan Muovikallen silmin. Ohjelma oli menestys.
Kalevi Laalo ja Hannu Lehtonen jatkavat yhteistyötään: sana, kuva ja sävelet ovat valmiina valjastettaviksi vaativimpienkin tilaisuuksien ja kampanjoiden viihdyttämistä ja juhlistamista varten. Ammattitaitoiset ohjelmantekijät löytävät kokoonpanot ja suunnitelmat myös pienemmillekin budjeteille.

Hannu Lehtonen: www.hannulehtonen.com

Uponorin 40-vuotisjuhla
(pdf-tiedosto 289 kt)

 
© Kalevi Laalo / Viestintätoimisto Piirros & Viestintä Oy